Hoe ga ik te werk

Hoe ga ik te werk

Samen gaan we op zoek waar het ‘blokkeert’. Als Energetisch coach help ik je deze blokkades op te sporen, te onderzoeken en los te laten. Zodat jouw energie weer vrij kan stromen en je dichter bij jezelf komt.

Om op één van deze niveaus genezing, heling of ontspanning te bereiken gebruik ik het energetisch systeem als ingang. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd en dat zul je al direct ervaren!

De behandeling

Wanneer je komt voor een behandeling bespreken we eerst jouw vraag, verlangen of probleem. Daarna gaan we direct aan de slag. Ik ga ‘kijken’ en voelen (zonder je daarbij aan te raken) waar jouw blokkade zit. Waar teveel energie zit, voer ik energie af, waar te weinig energie zit, voeg ik toe. Tijdens het invoelen kan het zijn dat ik achterliggende blokkades oppik. Deze zullen worden besproken, zodat er bewustzijn komt. Dit bewustzijn zorgt ervoor dat jouw zelfgenezend vermogen versterkt wordt.

Ik ben nuchter, concreet en praktisch maar ‘kijk’ ook verder en dieper. Ik voel aan wat er leeft bij jou, daarvoor hoef je vaak niet eens zoveel te zeggen. Ik zie je, ik hoor je!

Het kennismakingsgesprek is gratis

Het uurtarief voor energetisch coaching bedraagt € 75.00