Energetisch Coaching

Voor meer Rust, Ontspanning en Lichtheid

‘Energy flows where attention goes’

Soms loop je vast  in je leven en loopt alles niet meer zo lekker. Je zit niet lekker in je vel en je kunt misschien niet precies verklaren hoe dat komt. Je bent jezelf als het ware kwijtgeraakt in je drukke bestaan. Energetisch coaching helpt je lichter, rustiger en vrijer te voelen. Je komt weer terug in je ‘Eigen Kracht’. Hierdoor kun je vanuit zelfvertrouwen weer je eigen weg gaan. Met veel liefde en passie ondersteun ik je in dit proces!

Ontstaan van klachten

Klachten ontstaan door het langdurig bestaan van blokkades in ons systeem (lichaam). Een blokkade kan voortkomen uit gebeurtenissen uit het verleden. Emoties die niet verwerkt zijn. Ze slaan zich op in je systeem, gaan ‘vast’ zitten en kunnen jaren later nog een rol spelen.

Ook ben je onbewust gaan ‘geloven’ wat anderen van je vinden. Die beeldvorming beïnvloedt de manier waarop jij nu in het leven staat.

Samen gaan we kijken waar we die oude overtuigingen kunnen loslaten en waar blokkades weer vrij kunnen stromen. Dit is vaak na een paar behandelingen al duidelijk voelbaar.

Energetisch Coachen

Als Energetisch Coach kijk ik naar de mens als één geheel. Klachten op fysiek, emotioneel of mentaal niveau staan altijd nauw met elkaar in verbinding. Als er op het ene niveau een verandering plaats vindt, dan verandert het andere niveau ook.

Lees hier meer over hoe ik te werk ga.