Eendaagse Workshops

Stilte Ochtend

Vrijdag 26 januari 9-12.30 u

Heerlijk een hele ochtend helemaal voor jezelf en met jezelf in stilte doorbrengen. Door het snelle tempo in ons leven vergeten we vaak om ons af te stemmen op onszelf. We gaan dan leven vanuit ons hoofd en we vergeten wie we werkelijk zijn en wat we echt van binnenuit willen.

In stilte komen we tot rust. De wijsheid van ons hart neemt het over van al onze gedachten en twijfels. Verbinding met ons lichaam en de aarde zorgt voor balans en stevigheid. Stilte brengt focus, het maakt ons mindful en bewust. De drukte die we toelaten in ons dagelijks leven wordt in de stilte transparant en relatief. Onze prioriteiten verschuiven naar meer wezenlijke dingen die meer verdieping, groei en tevredenheid brengen.

Een Stilte Ochtend is voor iedereen die innerlijke rust zoekt en die op zoek is naar verdieping en bezieling, naar contact met het hart en die benieuwd is naar wat de stilte voor een boodschap heeft.

Prijzen en Data

  • Datum: vrijdag 26 januari 2024 van 9.00 – 12.30 uur

  • Bijdrage: € 40.00 p/p incl. koffie, thee & zelfgemaakt lekkers

AANMELDEN

Workshop De Zonnegroet

In deze workshop leer je de klassieke uitvoering van De Zonnegroet (Surya Namaskar). Een dynamische serie van 12 yogahoudingen met een krachtig vitaliserende werking die volgens de yoga traditie ‘s ochtends wordt beoefend.

In deze workshop die voor iedereen geschikt is (ook zonder yoga ervaring), leer je de uitvoering, verschillende variaties en de effecten van De Zonnegroet op het lichaam en geest. Iedereen kan de zonnegroet uiteindelijk op zijn eigen niveau en tempo uitvoeren.

Je krijgt een hand-out met alle houdingen mee naar huis.

Prijzen en Data

  • Datum: bij voldoende aanmeldingen nader te bepalen.

  • Prijs: € 40.00 per persoon

AANMELDEN